Del pirineu a la costa brava en BICI

Del pirineu a la costa brava en BICI

Del pirineu a la costa brava en BICI

No hay comentarios en Del pirineu a la costa brava en BICI

Cycling from Pyrenees to Costa Brava #EnjoyHostels

Entrada de Albergs costa brava pirineu

Ruta del Pirineu a la Costa Brava

Us presentem la primera ruta del Pirineu a la Costa Brava que uneix els quatre Albergs de la Costa Brava Pirineu de Girona: Alberg Ruta del Ferro, Alberg de la Vall d’en Bas, Alberg de Banyoles i Alberg Costa Brava.

La ruta comença al Pirineu a Sant Joan de les Abadesses, baixa per les muntanyes de la Vall d’en Bas, fa una volta pel llac de Banyoles i acaba al mar de la Costa Brava a Llançà.

Aquesta és una ruta única i especial per anar des de la muntanya al mar passant per quatre comarques amb paisatges totalment diferents a peu, en bicicleta de muntanya o bicicleta de carretera.

La ruta comença al Pirineu, a l’Alberg Ruta del Ferro de Sant Joan de les Abadesses a la comarca del Ripollès, en un ambient de muntanya, a on hi farem nit. L’endemà començarem la ruta per una zona muntanyosa entre boscos densos de vegetació on descobrirem la flora i fauna del Pirineu

Després de fer nit a l’Alberg de la Vall d’en Bas, caminarem entremig dels volcans i les fagedes de la Garrotxa.

A la comarca del Pla de l’Estany, dormirem a l’Alberg de Banyoles, a on contemplarem el llac de Banyoles i podrem veure diferents tipus d’aus.

Finalment, després de fer nit a a l’Parc Natural marítim-terrestre del Cap de Creus, pujarem a Sant Pere de Rodes amb una vista aèria de la mar i caminarem pel camí de ronda on ens banyarem en aigües del mediterrani.

Podrem completar la ruta degustant el menjar típic de cada comarca i tastar els millors vins de l’Empordà. També podrem visitar els monestirs de Sant Joan de les Abadesses i Sant Pere de Rodes, anar amb trenet fins a Hostalets d’en Bas, donar una volta en vaixell pel llac de Banyoles o fer caiac a la Mediterrània.

Com us agradaria fer la ruta del Pirineu a la Costa Brava: a peu, en bicleta de muntanya o bicicleta de carretera?

Agenda de actividades

Solo en catalàn


web de TURISME de banyoles

Donde estamos

Aviso Legal

Aquí puedes consultar el aviso legal de este web.
Logo_qualitatTuristica
Logo_albergs
Logo_albergs
Logo_qualitatturistica

Back to Top