Esports

Estades Esportives

Banyoles és ciutat esportiva per excel·lència, es distingeix per una llarga tradició esportiva i per unes instal·lacions i un entorn natural immillorables per a la pràctica de l’esport. Juntament amb el Club Natació trobeu un destí perfecte per a les estades esportives de rem, piragüisme, natació, BTT, triatló, multiesportives, handbol, futbol, bàsquet, cicloturisme, senderisme… Des de l’alberg us oferim la possibiltiat d’adaptar el menú a les necessitats dels vostres esportistes i al club natació banyoles hi trobareu tot el necessari per a les vostres estades esportives.
 
Per obtenir més informació podeu visitar la pàgina del consorci esportiu de l’estany de Banyoles on hi trobareu informació dels esdeveniments esportius i us podreu descarregar el mapa del camp de regates de l’estany.
 

[button size=”medium” link=”http://www.cebanyoles.cat/ca-es/inici.aspx” target=”_blank”]visita la web del consorci[/button] [button size=”medium” link=”http://www.turismeiesport.cat/” target=”_blank”]mapa del camp de regates[/button]

 

[button size=”medium” link=”http://www.cnbanyoles.cat” target=”_blank”]Club natació de Banyoles[/button] us ofereix les seves instal·lacions:

Camp de regates olí­mpic de 2.100 m.
5 hangars coberts
Pontons exteriors d’embarcament
Embarcacions de seguiment – catamarans
Possibilitat de lloguer de bots de rem
Sala de peses
Piscina climatitzada interior i piscina exterior
Vestidors i dutxes
Pistes de voleibol platja i bàsquet.
Bar-restaurant i sala de reunions.

 

Fotos de rem


 

Fotos de Natació

 

Fotos de Piragüisme i Canoa

Cambridge University Boat Club en una estada a l’alberg

Agenda d’activitats


web de TURISME de banyoles

On som

Avís Legal

Aquí pots consultar l'avís legal d'aquest web (en espanyol)
Logo_qualitatTuristica
Logo_albergs
Logo_albergs
Logo_qualitatturistica

Back to Top